Ret din mail på iPhone

Per 18/10 er AWORKs webmail rykket over i et nyt system. Dette betyder ændringer i mailopsætningen og kan resultere i at din nuværende konto skal tilpasses for at den virker på din iPhone:

1. Klik på "indstillinger" og klik på "Mail"

2. Klik på konti

3. Vælg nu den konto som du vil redigere i i oversigten

4. Klik på feltet med din e-mail adresse

5. I feltet "Værtsnavn" under "Indgående mail server" skriver du: mail.awork.dk (udfyld brugernavn og adgangskoden, hvis ikke allerede udfyldt)

6. Klik på "SMTP" under "Udgående mail server"

7. Klik på feltet "Primær server"

8. I feltet "Værtsnavn" under "Udgående mail server" skriver du: mail.awork.dk (udfyld brugernavn og adgangskoden, hvis ikke allerede udfyldt. Flueben i "Brug SSL". )

9. Klik på "OK"

10. Klik på "Konti" for at gå tilbage

11. Klik på "OK"

Hvis du får flueben hele vejen ned er din konto nu korrekt opsat.