Tilføj e-mailkonti i Mail på Mac

Disse instruktion er lavet udfra MacOS 14, Så vi kan ikke garantere at de virker med senere eller tidligere versioner.

Trin 1

Åbn Apple Mail   og vælg “Add Other Mail Account”/“Tilføj anden email konto”.

Trin 2

Angiv dit fulde navn, din e-mail-adresse, din adgangskode, og klik på "Opret".

Når du bliver bedt om at konfigurere kontoen manuelt, skal du klikke på "Næste".

Trin 3

IMAP | Indgående post

Klik på "Næste". Når du bliver bedt om yderligere oplysninger, skal du klikke på "Næste" igen.

• Konto type: Vælg IMAP hvis du vil beholde kopier af modtagne e-mail-meddelelser i skyen og derved kan se og skrive emails på alle dine enheder.
  • Mail Server: Her skriver du “mail.awork.dk”
  • Username (Brugernavn): Din e-mail adresse, fx”jensjensen@minvirksomhed.dk”.
  • Password (Adgangskode): Din adgangskod

Angiv følgende: Klik "Næste".

• Port: “Auto” eller “993”
  • SSL: Skal være markeret (hakket af)
  • Authentication (Godkendelse): Vælg Password (Adgangskode)

Trin 4

SMTP Server | Udgående post

• SMTP Server: Her skriver du “mail.awork.dk”
  • User Name (Brugernavn): Din email adresse fx” jensjensen@minvirksomhed.dk
  • Password (adgangskode): Angiv din adgangskode.

Klik på "Næste". Når du bliver bedt om yderligere oplysninger, skal du klikke på "Næste" igen.

• Port: Auto eller angiv “587”
  • SSL: Skal være markeret (hakket af)
  • Authentication (Godkendelse): Vælg Password (Adgangskode)

Din mail er nu oprettet.