Hvordan opsætter jeg min Business Manager?

Inden du begynder

Sørg for, at du har en personlig Facebook-konto, så du kan bekræfte din identitet.

Opret en Business Manager

Sådan opretter du en Business Manager:
  1. Gå til https://business.facebook.com/overview
  2. Klik på Opret konto

1. Indtast et navn til virksomheden, dit navn og din arbejdsmail, og klik på Næste
  2. Indtast dine virksomhedsoplysninger, og klik på Indsend
Du har nu oprettet en Business Manager konto. Godt gået!

Nu er næste skridt at tilføje og oprette din virksomheds aktiver såsom din Facebook-side og en annoncekonto, så du kan begynde at annoncere.

Sådan tilknytter du din Facebook-side

1. Gå ind i din nyoprettede Business Manager og klik på menuen oppe i venstre hjørne (de tre streger).
  2. Klik på Virksomhedsindstillinger, der er placeret under kategorien Indstillinger.
  1. Det er under Virksomhedsindstillinger, at du kan administrere brugere, konti, datakilder, betalinger og meget mere.
  1. I venstre kolonne finder du kategorien Konti, hvor du herunder skal klikke på fanen Sider.
  1. Klik på den blå knap Tilføj og vælg dernæst Tilføj en side og tilføj din Facebook side.
  1. Afslut ved at klikke på Tilføj side.

Tilføj AWORK som Facebook Partner

Følg dette link, og gør os til Facebook partner så vi kan begynde at annoncere dine ads.