Facebook partner

Hvordan tilføjer jeg AWORK som Facebook partner?

For at kunne oprette jeres annoncer, skal AWORK have adgang til jeres virksomheds Facebook Business Manager konto. Du giver os adgang ved at følge nedenstående trin.
1. Log ind med din virksomhedsprofil her: https://business.facebook.com

2. Gå til virksomhedsindstillinger: https://business.facebook.com/setting

3. Tryk på "Partnere" under "Brugere"

4. Klik på "Tilføj" vælg "Giv en partner adgang til dine aktiver"

5. Indtast AWORKs virksomhedspartner-ID som er:
1269347226428769
... tryk herefter på Næste

6. Herefter skal du give rettigheder til alt du kan under fanen Sider, Annoncekonti, Pixels og Instagram

Vi kan nu se dine aktiver, du har tildelt os i Facebook Business Manager.