Vidnesbyrd Modul

Updated over a week ago

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses tekst vidnesbyrd modul i Awork biz.

Sådan tilføjes et vidnesbyrd modul til din hjemmeside

Før du kan tilføje et vidnesbyrd modul til din hjemmeside. Først skal du ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.

Når du har trykket den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find vidnesbyrd modulet i listen over moduler og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "vidnesbyrd" og derefter trykke “enter” for at automatisk finde og tilføje tekst modulet. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Vidnesbyrd modul indstillinger i indhold

I Menuen finder du alle de kategorier, som du kan åbne og redigere yderligere. Dette gør det muligt at finde den indstilling, du leder efter meget lettere. Du kan også bruge søgefeltet øverst til at søge i alle indstillinger faner på en gang for den ønskede indstilling.

Tekst

Her kan du tilføje vidnesbyrd forfatterens navn, jobtitel, firma og selve vidnesbyrdets indhold.

Billede

Hvis du har et profilbillede eller en anden type billede, der følger med dit vidnesbyrd, er det her, hvor du kan tilføje det.

Link

Her kan du tilføje forfatteren eller firmaets URL og kontrollere, hvordan den åbnes.

Elementer

Her kan du vælge at gøre citatikonet synligt eller skjult.

Baggrund

Her kan du vælge at tilføje en baggrundsfarve.

Admin Etiket

I denne menu kan du tilføje en admin-etiket.

Indstillinger i vidnesbyrd designs

Indstillingen for design fanen er organiseret i grupper så har et bedre overblik. Husk du kan også bruge søgefeltet til at finde en indstilling endnu hurtigere!

Citat Ikon

Her kan du justere citatikonets farve.

Tekst

Disse indstillinger giver dig mulighed for at ændre tekstfarve og tekstretning.

Body Text

Disse indstillinger giver dig mulighed for at justere skrifttekstens skrifttype, vægt, størrelse, farve, mellemrum, linjens højde og mere.

Grænse

Her kan du vælge at bruge en grænse. Og hvis du vælger at bruge en grænse, kan du også vælge den farve, ændre dens bredde og vælge dens design.

Afstand

I afstand kan du tilføje brugerdefineret margen til toppen, højre, bund eller venstre af vidnesbyrdet. Du kan også ændre disse værdier til computeren, tablet eller mobilenheder.

Indstillinger for i vidnesbyrd avanceret

Tilføj nogle brugerdefinerede CSS ID, og udpeg modulets synlighed på bestemte enheder.