Videresendelse af mails fra min webmail

Hvis du ønsker at vidersende de mails som du modtager på din webmail, kan du gøre følgende:

1. Log ind på webmail (www.mail.awork.dk/). Hvis ikke du kan huske dit login til din webmail kan du altid tage fat i AWORK support på support@awork.dk og bede om en ny adgangskode.

2. I Kontrolpanelet klikker du på menu-punktet "Sieve filters"

3. Klik på "New Filter" i højre side

4. Indtast/vælg følgende indstillinger:

1. Filter position: 1
      2. Navn til dit filter (f.eks. "Keep and forward mails")
      3. Match type: All messages
      4. Actions:
            1. Perform action: Keep and forward message to
            2. Email adress: Instast den adresse du ønsker din mail skal videresende til

5. Klik "Create"