Video Modul

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses awork biz video modul.

Sådan tilføjer du et video modul til din side

Før du kan tilføje et videomodul til din side, skal du først ind på web byggeren. Klik derefter på knappen “Brug Visuel Bygger” for at starte byggeren. Du kan også klikke på knappen “Brug Visuel Bygger”, når du er på din hjemmesides forside, hvis du er logget ind på dit WordPress Dashboard.

Når du har du er kommet ind på “Visuel Byggeren”, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, så husk at tilføj en række til din side først. Vi har nogle gode hjælpevideoer om, hvordan du bruger web byggerens række og sektions funktioner.

Find videomodulet i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive ordet "video" og derefter klikke på Enter for automatisk at finde og tilføje videomodulet! Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Find videomodulet i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive ordet "video" og derefter klikke på “Enter-knappen” for automatisk at finde og tilføje videomodulet! Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt af en liste med modulets muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Brug opgave eksempel: Tilføj en video til din destinationsside

Tilføjelse af en video til din destinationsside er en fantastisk måde at markedsføre dine produkter på og øge konverteringer. I dette eksempel vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge videomodulet til at tilføje en video til din destinationsside. Jeg har sat en rød cirkel, hvor videoen skal gå.

Ved hjælp af “Visuel byggeren” tilføjer jeg en ny sektion med en fuld rækkevidde (1 kolonne). I række indstillinger, under fanen Design, vælger jeg indstillingen "skalering". For indstillingen “Brugerdefineret bredde” indtaster jeg den bredde jeg ønsker i PX. Dette sikrer, at det videomodul, jeg vil tilføje i denne række, ikke overskrider bredden og derfor bliver for stor på større skærmstørrelser.

Derefter tilføjer jeg et videomodul til rækken. Under fanen “Indhold” i indstillinger skriver jeg videoens webadresse (URL), på den video jeg vil have til min destinationsside. Jeg bruger en webadresse fra en Youtube video som eksempel.

Så tilføjer jeg en video overlejningswebadresse til min video ved  det som hedder “Video.WEBM” og derefter trykker upload. Dette trækker automatisk et billede fra videoen ned på din hjemmeside.

Under design fanen, kan du ændre dit ikons farve, så det passer til resten af din side.

Nu har du en video på din side, som er stilren og passer til dit design.

Nu, hvor du har set hvordan videomodulet fungerer, kan du undersøge alle af dens indstillinger i afsnittene nedenfor. Vi har givet en detaljeret oversigt over, hvad du finder i hver fane i modulets indstillinger og en forklaring af, hvad du kan gøre ved hver funktion.

Muligheder i video indstillinger

Video URL

Web byggerens video modul giver dig mulighed for at tilføje video ved hjælp af to forskellige metoder. Du kan enten uploade din egen videofil fra din computer ved at klikke på knappen "Upload Video" og vælge den ønskede fil, eller du kan indtaste enhver video-URL fra en tredjeparts videokilde som f.eks. Youtube eller Vimeo. Du skal blot kopiere og indsætte webadressen fra din browser og indsætte den i feltet “Video URL” og web byggeren vil tage sig af det resterende.

Billedeoverlejring URL

Dette felt giver dig mulighed for enten at uploade dit eget brugerdefinerede billede, eller lade web byggeren automatisk generere en fra din video-URL. De fleste af videoudbyderne understøtter denne mulighed, som f.eks. Youtube og Vimeo. Du skal blot klikke på knappen "Generer fra video".

Admin Etiket

Som standard vises dit videomodul med en etiket, der siger 'Video' i web byggeren. Admin etiketten giver dig mulighed for at ændre denne etiket så du nemmere kan identificere den.

Design Muligheder

Ikonfarve for afspil

Hvis du angiver et overlejrings billede til dit videomodul, indeholder den viste video et “afspil video ikon” over videoen. Du kan angive farven på dette ikon her, for at matche farverne på din side.

Avanceret Indstillinger

CSS ID & Klasser

Dette kan bruges til at tilføje et unikt CSS ID eller klasse til dit modul. Det kan ligeledes bruges i dit “stylesheet” eller i Custom CSS-boksen til at anvende tilpasset styling til modulet. CSS ID'er kan også målrettes med anker links til link ved bestemte områder på din side.

Brugerdefineret CSS

Her kan du tilføje brugerdefineret CSS til dit videomodul.

Synlighed

Hvis du vil skjule dit videomodul på bestemte enheder, kan du vælge hvilke enheder, som du ønsker videomodulet skal være deaktiveret på.