Toggle Modul

Toggle Modul

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses toggle modulet.

Før du kan tilføje et Toggle modul til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.  

Når du har trykket på den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find det nye modul i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "toggle" og derefter trykke “Enter” for at automatisk finde det. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Indstillinger for indhold i toggle modul

Toggle modulet er organiseret i forskellige faner.

Tekst

Her kan du tilføje toggle titel og indhold.

Stadie

Du kan vælge, om du vil have, at dit toggle skal vises åben eller lukket som standard med denne indstilling.

Baggrund

Her kan du ændre den åbne toggle baggrundsfarve og den lukkede toggle baggrundsfarve. Der er også mulighed for at indstille eller uploade et baggrundsbillede.

Admin Etiket

Som standard vises dit toggle modul med en etiket, der hedder 'Toggle' i web byggeren. Admin-etiketten giver dig mulighed for at ændre denne etiket for nem identifikation.

Toggle modulets design indstillinger

Toggle modulet er inddelt i følgende kategorier som kan ændres i.

Ikon

Her kan du ændre ikonets farve.

Tekst

Her kan du indstille farven for åben og lukket toggle tekst

Titel Tekst

Her kan du justere titel tekst frontens, vægt, størrelse, farve, afstand, linjens højde og meget mere.

Body Text

Her kan du justere togglens skrifttype, vægt, størrelse, farve, afstand, linjens højde og meget mere.

Skalering

Her kan du vælge at bruge en grænse. Og hvis du vælger at bruge en grænse, kan du også vælge den farve, ændre dens bredde og vælge designet.

Afstand

I afstands området kan du tilføje tilpasset margen til toppen, højre, bund eller venstre for togglet. Du kan også ændre disse værdier til computer, tablet eller mobilenheder.

Toggle indstillinger under avanceret

I fanen “Avanceret” i dit toggle modul kan du tilføje et unikt CSS ID og klasse. Du kan også tilføje brugerdefinerede CSS til forskellige foruddefinerede (og forudvalgte) CSS-selektorer inden for video slide modulet i den tilpassede CSS menu. Til sidst har du synligheden, hvor du kan justerer om det skal vises på telefoner, tablets og computere.

  • Related Articles

  • Harmonika Modul

   Hvordan man tilføjer, konfigurere og brugerdefinere harmonika modulet. Harmonika modulet er en fremragende måde til at konsolidere information indenfor et enkelt system. Harmonika minder meget om faner, udover at de er placeret i en lodret liste. Når ...
  • Vidnesbyrd Modul

   Updated over a week ago Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses tekst vidnesbyrd modul i Awork biz. Sådan tilføjes et vidnesbyrd modul til din hjemmeside Før du kan tilføje et vidnesbyrd modul til din hjemmeside. Først skal du ind i web byggeren. ...
  • Video Modul

   Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses awork biz video modul. Sådan tilføjer du et video modul til din side Før du kan tilføje et videomodul til din side, skal du først ind på web byggeren. Klik derefter på knappen “Brug Visuel Bygger” for at ...
  • Indlægsnavigerings Modul

   Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens indlægsnavigerings modul. Hvordan tilføjer jeg en indlægsnavigering modul til min hjemmside? Før du kan tilføje et pristabel til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork ...
  • Bagsidetekst Modul

   Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens bagsidetekst modul. Bagsidetekst modul er en simpel og elegant kombination af tekst og billeder. Bagsidetekst er en god måde at give små korte og vigtige informationer på. Bagsideteksten kan ...