Sikker Mail certifikatguide

For at kunne sende og modtage sikker mail skal du have afsenderens/modtagerens certifikat opsat i dit mailprogram.

Det gør du ved at foretage følgende:

2. Søg certifikat på den mail-adresse du skal sende til eller modtage fra
3. Klik på "Hent certifikat"
4. Klik på "Hent Vcard"
5. Dobbelt klik på både certifikatet og det Vcard du har downloadet. Det er vigtigt, at du fuldender installation af disse 2.
6. Klik på "Ny mail" (luk og åben gerne mailprogrammet først)
7. Udfyld mailen og vedhæft hvad der skal vedhæftes
8. Under "Indstillinger" skal du huske at klikke på "Kryptér" og "Signér"
9. Send nu mailen

Punkt 1-5 er kun nødvendige, hvis du skal sende en mail til modtageren for første gang.

Hvis du allerede har skrevet til modtageren før via Sikker mail kan du nøjes med at bruge trin 7-9.