Se dine billederne og udvælg dine billeder

Dine billeder er nu klar til gennemgang, hvor du kan vælge hvilke du ønsker og eller om du ønsker dem alle. Det vender vi tilbage til senere i denne guide.

Start med at log ind på det link du har fået tilsendt. Her bliver du mødt at mulighed for at oprette en konto. Hvilket vi skal bede dig om for, at du kan udvælge de ønskede billeder. Det er gratis at oprette en konto.

1. Tryk på linket du har modtaget fra AWORK

2. Her bliver du mødt af følgende muligheder

Har du en adobe konto kan du blot trykke "Log ind". Har du ikke bedes du oprette dig.

Har du ikke tryk på
"Tilmeld dig". Du har nu følgende mulighed for at oprette dig.

Når du har oprettet dig giver dig adgang til billederne.  Når du er kommet ind kan du se billederne.

3. Udvælgelse af billeder

Klik på det lille hjerte nede i venstre hjørne for at vælge billede. Så ved vi at du ønsker det billede.

Ønsker du billedet i Grå nuancer altså stort/hvis - kan du klikke på tekst ikonet ved siden af og skriv sort/hvid.

Nå du er færdig kan blot logge ud. Du kan altid logge ind igen hvis det skulle være.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ring til os. Hvis du er har spørgsmål eller andet.