Sådan tilføjer du billeder til varianter

Trin 1:

Tryk på "produkter" og vælg det produkt, du ønsker at tilføje billeder til.

Trin 2:

Rul lidt ned, tryk på "variations" og herefter trekanten, der plejer ned af, når man holder musen over variablen.

Trin 3:

Nu klikker du på billede-ikonet. Derefter kommer der en pop-up frem, hvor du enten vælger eller uploader det ønskede billede.

Trin 4:

Når dette er gjort, trykker du på "save changes". Herefter klikker du på "opdater" øverst til højre og er nu færdig.