Sådan opsætter du autosvar (feriesvar) i SOGo webmail

Trin 1

Log ind på din mail-konto

Trin 2

Klik på tandhjulet

Trin 3

Klik på "Mail"

Trin 4

Klik på "Ferie"

Trin 5

Klik på "Aktivér ferie autosvar"

Trin 6

Marker feltet "Auto reply subject" hvor du kan indsætte følgende: "Re: ${subject}" da du så besvarer den modtagede mail med den oprindelige emne-tekst. Du kan også sagtens skrive "Jeg er på ferie" eller andet efter dit ønske.

I feltet "Atomatisk beskedsvar" skriver du beskeden som modtageren skal modtage. F.eks: "Jeg er på ferie indtil den 31. august og besvarer derfor ikke min mail".

Klik herefter på gem-ikonet oppe til højre (se pilen på billedet nedenfor). Du har nu opsat dit autosvar.