Sådan opkobler du din webshop til Instagram

Trin 1

Det første du gør er at lave en LookBook. Det gør du ved at:

1. Trykke på "Add new" under "Lookbooks".
  2. Indtaster en titel
  3. Tilføjer et billede
  4. Klikker på "Publish" for at offentligøre din lookbook.

Trin 2

Derefter klikker du på "Add node" for at tilføje nye produkter. Det gør du ved at:

1. Klikke på "Add node" for at tilføje nye produkter.
  2. Klik på "Search your product" for at finde det produkt, du vil tilføje.
  3. Hold musen over den blå prik og træk i den indtil den er på den rigtige position/det tilsvarende produkt.
  4. Klik på "Update" for at gemme.

Trin 3

Under "Dashboard/Lookbooks/Settings/Design/Node Options" kan du bestemme hvordan det skal se ud. Du kan:

1. Vælge et ikon. Der er 3 valgmuligheder.
  2. Vælge farven.
  3. Bestemme baggrundsfarven.
  4. Vælge kant-farven.
  5. Vælge om titlen skal vises.
  6. Vælge titlens farve.
  7. Vælge titlens baggrundsfarve.

Trin 4

I Instagram-fanen kan du vælge hvordan LookBook konfigurerer med Instagram. Gør følgende:

1. Indtast dit konto-navn for Instagram.
  2. Vælg hvilke produkter, der skal synkroniseres.
  3. Vælg hvordan Instagram viser billederne på front-end.
  4. Vælg hvornår det skal synkroniseres.
  5. Her kan du se status på produkterne.
  6. Vælg hvilket data, der skal opdateres.
  7. Vælg billedkvaliteten.

Trin 5

Gå ind under "Dashboard/Lookbooks/Settings/Design/Quick view" for at konfigurere "hurtig-visning"-indstillingerne. Du kan:

1. Vælge "hurtig-visning" load-ikon.
  2. Vælge "hurtig-visning" tekst farve.
  3. Vælge "hurtig-visning" baggrundsfarve.
  4. Konfigurere "hurtig-visning" kant-radius (Hvor bløde hjørnerne er. Jo højere, jo mere runde/blødere)
  5. Hvis eller skjul luk-knap.
  6. Hvis eller skjul "Se mere" (Det åbner siden for produktet)

Trin 6

Gå ind under " Dashboard/Lookbooks/Settings/Design/Slide Options" for at konfigurere "slide"-indstillingerne. Du kan:

1. Konfigurere længden på slideren.
  2. Konfigurere højden på slideren.
  3. Vælge en hvilken effekt, der skal være, når slideren skifter.
  4. Slå slide-paginering til og fra.
  5. Slå slide-navigationen til og fra.
  6. Bestemme om slideren skal starte af sig selv.
  7. Konfigurere hvor hurtigt slidsne skifter.

Trin 7

Under "Produkt" kan du :

1. Hvis Link Redirect er slået til, kommer man ind på produktets side, når man klikker på det.
  2. Hvis External Link er slået til, kommer man ind på et andet, valgfrit, link, i stedet for produkt-siden, når man klikker på produktet.