Sådan giver du Zoho Assist adgang til din Mac

Ved opsætning af Sikker mail via fjernstyring på din Mac skal du først tillade Zoho Assist at få adgang til din enhed. Dette gør at en tekniker kan se din skærm og overtage mus og tastatur så du slet ikke behøver gøre noget selv. Dette skal dog kun gøres 1 gang og vil ikke være nødvendigt fremadrettet, hvis

1. Du modtager en mail eller et link fra AWORK. Klik på disse starter en download af software til fjernstyrings-sessionen.

2. Åben det hentede software

3. Der vil nu blive oprettet forbindelse til Fjernstyringen og du kan klikke "Join" når forbindelsen er oprettet.

4. Dine indstillinger for "Sikkerhed & Anonymitet" vil nu blive åbnet automatisk. For at kunne rette i disse skal du klikke på hængelåsen nederst i vinduet. Indtast brugernavn og adgangskode som du bruger til at logge på din computer (Hvis du ikke er administratorbruger skal du bede dem om at indtaste deres oplysninger).

5. I menuen i venstre side skal du vælge "Skærmoptagelse". Herunder ser du "Zoho" og sørger for at sætte et flueben ud for denne.

6. I menuen i venstre side skal du vælge "Tilgængelighed". Herunder ser du "Zoho" og sørger for at sætte et flueben ud for denne.

7. Klik nu på hængelåsen i bunden af vinduet for at låse dine indstillinger igen.

8. Din fjernsupport er hermed givet adgang og de vil nu kunne overtage mus og tastatur samt se din skærm. Du skal nu blot læne dig tilbage og lade din tekniker tage over.