Rækker og Række Muligheder

Sektioner er byggerens største byggesten og kan bruges på forskellig vis.

Rækker er de forskellige kolonne layouts, som kan blive placeret indenfor en sektion. Meget ligesom moduler, har rækker forskellige indstillinger som kan blive tilgået ved at klikke på tandhjulsikonet, i toppen af venstre hjørne af en række.  I denne vejledning vil vi komme omkring nogle af disse funktioner samt hvordan de kan bruges til at lave nogle unikke layouts. Række indstillinger kan bruges til at i høj grad øge mængden af layouts med Web Byggeren, da de skaber den struktur dine moduler er i.

Indhold indstillinger

Baggrundsfarve

Baggrundsfarve kan blive tilføjet til en hel række, som standard har rækker en gennemsigtig baggrundsfarve.

Baggrundsbillede

Baggrundsbillede kan blive tilføjet til en hel række.

Baggrunds Video MP4

Baggrunds video kan blive tilføjet til en række. Dog er du nødt til at uploade videoen i .MP4 og .WEBM format.

Baggrunds Video WEBM

Baggrunds video kan blive tilføjet til en række. Dog er du nødt til at uploade videoen i .MP4 og .WEBM format.

Baggrunds Video Bred

Efter dine videoer er blevet uploadet, må du angive hvor bred din video er og det skal være lig med den aktuelle størrelse af videoen, ellers vil baggrunds positionen være forkert.

Baggrunds Video Høj

Efter dine videoer er blevet uploadet, må du angive hvor høj din video er og det skal være lig med den aktuelle størrelse af videoen, ellers vil baggrunds positionen være forkert.

Pause Video

Hvis Du ønsker at dine videoer skal pauses, når de bliver klikket på, skal dette aktiveres.

Kolonne Baggrundsfarve

Hver kolonne kan få tildelt deres egen unikke farve som baggrundsfarve.

Kolonne Baggrundsbillede

Hver kolonne kan få tildelt deres egen unikke farve som baggrundsbillede.

Admin Etiket

Dette vil ændre modulets etiket i Web Byggeren, for nem identifikation.

Design Indstillinger

Brug af Parallax Effekt

Hvis du ønsker at bruge en parallax effekt for din rækkes baggrundsbillede, kan du aktivere denne og vælge din ønskede parallax metode.

Parallax Kolonne Effekt

Her kan du vælge om hvorvidt du ønsker at bruge en parallax effekt for dit baggrundsbillede, for en specifik kolonne i din række.

Gør denne række til Fuldbredde

Hvis denne mulighed er aktiveret vil rækken være fuldbredde af browservinduet (dette kan sammenlignes med en fuldbredde sektion).

Brug Brugerdefineret Bredde

Du kan også lave en brugerdefineret bredde til en række. For eksempel hvis du ønsker at tilføje noget variation til siden og lave en bestemt række større end resten, kan du benytte dig af brugerdefineret bredde.

Brug Tilpasset Bredde Tagrende

Tagrende bredde justere mellemrummet mellem kolonner. Der er 4 tagrende bredde størrelser, fra ingen til stor. Hvis du for eksempel sætter tagrende bredde størrelsen på 1, vil dette resulterer i ingen mellemrum mellem kolonnerne men kombineret sammen med en fuldbredde række mulighed, kan dette lave en lignende effekt til fuldbredde portfolio modul.

Udjævn Kolonne højder

Dette er en god mulighed hvis du har valgt baggrundsfarver til dine individuelle kolonner. Aktivering af denne mulighed, gør at alle kolonner i den samme række vil have den samme højde.

Tilpasset fyld

Hvis du ønsker at tilpasse fyldet, kan dette gøres her.

Tilpasset margen

Hvis du ønsker at tilpasse margen, kan dette gøres her.

Kolonne Brugerdefineret Polstring

Hvis du ønsker at tilpasse polstringen for en specifik kolonne, kan dette gøres her.

Kolonne Brugerdefineret margen

Hvis du ønsker at tilpasse margen for en specifik kolonne, kan dette gøres her.

Avanceret Indstillinger

CSS ID

Du kan tildele et CSS ID til din række, hvis du ønsker at målrette dette i dit stylesheet eller med anker links.

CSS Klasser

Du kan tildele en CSS klasse til din række, hvis du ønsker at målrette dette i dit stylesheet.

Kolonne CSS ID

Du kan tildele et CSS ID til en specifik kolonne i din række, hvis du ønsker at målrette dette i dit stylesheet eller med anker links.

Kolonne CSS Klasser

Du kan tildele en CSS Klasse til en specifik kolonne i din række, hvis du ønsker at målrette dette i dit stylesheet.

Før

Indsæt CSS her for at blive anvendt :før hoved rækken.

Hovedelement

Indsæt CSS her for at blive anvendt i hoved rækken.

Kolonne Før

Indsæt CSS her for at blive anvendt :efter hoved rækken.

Kolonne Hovedelement

Indsæt CSS her for at blive anvendt til en bestemt kolonne.

Kolonne Efter

Indsæt CSS her for at blive anvendt :efter en bestemt kolonne.

Synlighed

Denne mulighed lader dig kontrollere hvilke enheder, din række kommer til syne på. Du kan vælge at deaktivere dine moduler individuelt på tablets, smartphones eller stationær computer. Dette er nødvendigt hvis du ønsker at benytte dig af forskellige moduler på forskellige enheder, eller hvis du ønsker at gøre mobil design enklere ved at fjerne diverse elementer fra siden.