Opsæt AWORK InSight app til din mobil eller tablet

Sådan opsætter du AWORK InSight på din mobil eller tablet

For at tilføje en genvej til startskærmen skal du først finde din startskærm på enten din Android eller iPhone/iOS-mobilenhed. Dette vil være at finde på linket https://app.aworkinsight.dk/login.

Når du besøger dette link på din mobil, vil du kunne tilføje en genvej til din startskærm på din Android eller iOS enhed

Du skal blot følge anvisningerne på skærmen ved at trykke på den angivne knap og klikke på "Føj til hjemmeskærm" og klikke "Tilføj".

Når du har fulgt disse trin, vises logoet og AWORK InSight app'en vises på din startskærm på din mobil eller tablet.