Opret en ordre for en kunde

Sådan opretter du en ordre for en kunde

Skulle du stå i den situation at en kunde kontakter dig fordi de gerne vil lægge en ordre, men ikke har adgang til din webshop, kan du oprette en ordre for dem.

1. Log ind på dit kontrolpanel

2. Under Woocommerce klikker du på "Ordrer"

3. I toppen af siden klik på "Tilføj ordre"

4. Udfyld ordreinfo på kunden (Fakturering- og leveringsinfo - opret evt. en bruger til kunden, som de kan benytte fremover)

5. Tilføj Produkter og fragt til ordren

6. Klik på "Ordre Handlinger" og vælg "Email-faktura"

7. Klik "Opdater"

8. Kunden har nu modtaget en mail med et link til færdiggørelsen af købet.

9. Så snart kunden har betalt for ordren vil du modtage en mail ang. dette.