Ofte stillede spørgsmål om SEO-aftale

Her finder du de mest gense spørgsmål til SEO hos AWORK. Vi opdaterer dem faq'en løbende, finder du derfor ikke dit svar her så venligst kontakt os.

1 Spørgsmål - Opgradering af aftalen

Jeg ønsker flere søgeord end det antal som er med i min pakke, hvad gør jeg?

Svar

1. Du kan til en hver tid skrive til os og bede om en opgradering.

2 Spørgsmål - Opgradering af søgeord i Søgeordsanalysen

Svar

Har du modtaget din søgeordsanalyse har du ligeledes mulighed for opgraderer dine søgeord. Det gør du ved at markere feltet nedenfor med den pakke du ønsker. Dermed får du flere søgeord.

3 Spørgsmål - Hvor finder jeg priserne på pakkerne?

Svar

Priserne fremgår i dit tilbud eller du velkommen til at kontakte os for mere information her.

4 Spørgsmål - Jeg har allerede en pakken, men hvordan forløber betalingen hvis jeg opgradere?

Svar

Hvis du f.eks. har Bronze-pakken og ønsker at opgradere til Guld-pakken, så bliver du faktureret differencen fra Bronze-pakken til Guld-pakken, og løbeperioden bliver dermed også tilsvarende hvad Guld-pakken er.