Opsæt white label-URL (tilpasset domæne eller underdomæne)

Administratorer kan oprette en brugerdefineret URL, hvor personale og kunder kan logge ind på dashboardet

Sådan opsætter du en white label-URL

Bemærk: White label-indstillinger er kun tilgængelige for administratorbrugeren af ​​dit abonnement.

Først skal du navigere til indstillinger via sidebjælken til venstre, og derefter vælge Login/Domæne fra indstillingssidemenuen.

På denne side skal du angive et "webstedsnavn". Det navn, du indtaster her, vil blive brugt som titlen på browserfanen for din tilpassede URL og vil også blive vist i sidefoden af dine e-mail rapporter.

Dernæst kan du vælge at oprette enten et brugerdefineret underdomæne eller et brugerdefineret domæne. Tilpassede underdomæner er tilgængelige på alle planer, mens tilpassede domæner kun er tilgængelige på nogle planer.