Jeg modtager ikke mails i Outlook

Trin 1

Log ind med dine oplysninger på webmail.awork.dk/

Hvis du kan se at du har modtaget mails herinde, som du ikke har modtaget i dit mailprogram, kan du nu prøve at opdatere oplysningerne i dit mailprogram:

Trin 2

I Outlook skal du vælge Filer > Kontoindstillinger > Kontoindstillinger.

Trin 3

Markér den mailkonto, du vil ændre, og vælg derefter Rediger.

Trin 4

I vinduet Skift konto skal du opdatere dine oplysninger

Server til indgående post: mail.awork.dk

Server til udgående mail: mail.awork.dk

Trin 5

Test kontoindstillinger for at se om de nye oplysninger stemmer

Hvis du stadig ikke oplever at det går igennem kan du via Flere indstillinger sørge for at følgende stemmer:

Kryptering: SSL (gælder både for indgående og udgående server)

Port (indgående): 993
Port (udgående): 465

Trin 6

Test igen og din mail er nu indstillet