Introduktion til din nye webshop

Tillykke med dine nye webshop.

For at komme i gang med at bruge din webshop skal du logge på med det brugernavn og den adgangskode du har fået tilsendt. Er dette bortkommet, så kan du blot skrive til os på support@awork.dk og bede om et nyt brugernavn og adgangskode.

Du logger ind ved at gå til minvirksomhed.dk/wp-admin - du erstatter blot “minvirksomhed.dk” med dit domæne og skriver “/wp-admin” bagefter og klikker enter.

Du ser nu et loginbillede, hvor du indtaster brugernavn og adgangskode.

Her er gode artikler til at få dig i gang med at bruge din hjemmeside: