Vejledning til foto og video

Vi glæder os meget til at komme ud og skyde foto / video hos jer. For at få det bedste resultat af foto / video, så har vi nogle punkter som I bør overveje.

1. Forberedelse af stedet

Vi vil anbefale, at stedet er ryddeligt og rent, så det ser præsentabelt ud på foto / video. Det kan være en god idé at fjerne eventuelle distraktioner fra området, som kan forstyrre billederne eller videoen.

2. Fem vigtige ting om stedet

Hvis du har fem vigtige ting om stedet, som du gerne vil snakke om i interviewet eller vise på billeder / video, så vil vi meget gerne høre om dem. Dette kan være noget unikt ved stedet eller noget, som du gerne vil fremhæve.

3. Vigtige steder eller ting

Hvis der er nogle specifikke steder eller ting på stedet, som er vigtige at få med på billederne / i videoen, så vil vi meget gerne høre mere om dette. Det kan måske være noget, som er svært at få med på billederne / videoen, som ikke er planlagt på forhånd.

4. Manuskript (kun ifm. video)

Det kan være en god idé at skrive et lille manuskript ned, så du kan huske, hvad du skal sige i interviewet. Dette vil hjælpe dig med at forberede dig og sikre, at du får sagt alt det nødvendige.

5. Andre oplysninger

Hvis der er andre oplysninger, som du mener er relevante for billederne eller videooptagelsen, så vil vi meget gerne høre om dem på forhånd.

Skulle I have spørgsmål til hvordan og og hvorledes kan I altid kontakte os på 88374788.

Vi ser frem til at optage ude hos jer.