Indlægsskyder Modul

Indlægsskyder

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens indlægsskyder modul.

Hvordan tilføjer jeg en indlægsskyder til min hjemmside?

Før du kan tilføje et pristabel til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.

Når du har trykket på den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find det nye modul i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "Pristabeller" og derefter trykke “Enter” for at automatisk finde det. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Indlægsskyder indhold indstillinger

Inden for fanen indhold finder du alle modulets indholdselementer, såsom tekst, billeder og ikoner. Alt, der styrer det, der vises i dit modul, findes altid i denne fane.

Indlæg nummer

Vælg hvor mange indlæg du vil have vist i skyderen.

Medtag kategorier

Vælg hvilke kategorier du gerne vil medtage i skyderen.

Opstil efter

Her kan du justere rækkefølgen, hvor indlæg vises.

Knap Tekst

Definer teksten, som vises på knappen "Læs mere". efterlad blank som standard.

Indholdsvisning

Visning af det fulde indhold vil ikke afkorte dine indlæg i skyderen. Uddraget vises kun i uddragstekst.

Brug post uddrag, hvis det er defineret

Deaktiver denne indstilling, hvis du vil ignorere manuelt definerede uddrag og altid generere den automatisk.

Automatisk uddragslængde

Definer længden af automatisk genererede uddrag. Efterlad blank som standard (270)

Vis pile

Denne indstilling vil tænde og slukke for navigationspilene.

Vis styring

Denne indstilling vil tænde og slukke for cirkel knapperne nederst på skyderen.

Vis Læs mere knap

Denne indstilling tænder og slukker for læs mere knappen.

Vis indlægsmeta

Denne indstilling tænder og slukker meta sektionen.

Vis fremhævet billede

Denne indstilling tændes og slukkes for det fremhævede billede i skyderen.

Billedplacering

Vælg, hvordan du vil vise det fremhævede billede i dias

Baggrundsfarve

Brug farvevælgeren til at vælge en baggrundsfarve til dette modul.

Baggrundsbillede

Upload dit ønskede billede, eller skriv URL'en til det billede, du vil bruge som baggrunden for skyderen.

Baggrundsbilledposition

Vælg CSS-positionering af baggrundsbilledet for hvert dias.

Baggrundsbilledstørrelse

Vælg den CSS-baggrundsbilledstørrelse, der bruges til hvert dias.

Admin Etiket

Dette vil ændre modulets etiket i byggeren for nem identifikation.

Indlægsskyder design muligheder

Inden for designfanen finder du alle modulets stylings indstillinger, såsom skrifttyper, farver, størrelser og mellemrum. Dette er den fane, du vil bruge til at ændre, hvordan dit modul ser ud. Hvert modul har en lang liste over design indstillinger, som du kan bruge til at ændre næsten alt.

Fjern inderskygge

Dette vil fjerne CSS indre skygge som er anvendt på alle dias som standard.

Brug baggrundsoverlejring

Når den er aktiveret, tilføjes en brugerdefineret overlejringsfarve over dit baggrundsbillede og bag dit skyderindhold.

Baggrund overlejringsfarve

Brug farvevælgeren til at vælge en farve til baggrund overlejringen.

Brug tekstoverlag

Når den er aktiveret, tilføjes en baggrundsfarve bag skyderen for at gøre den mere læsbar oven på baggrundsbilleder.

Grænseradius på tekstoverlag

Grænseradius påvirker, hvordan afrundede hjørnerne af tekstoverlejring boksen er. Som standard har hjørnerne en let afrundet kant på 3 pixel. Du kan reducere denne værdi til 0 for at oprette en rektangulær boks eller øge værdien for at gøre hjørnerne endnu mere afrundede.

Brug Parallax Effekt

Aktivering af denne indstilling giver dine baggrundsbilleder en fast position, mens du ruller.

Parallax Metode

Her kan du definere den metode, der bruges til parallax effekten - CSS eller True Parallax.

Brugerdefineret farve for pile

Når du holder musen over et skyderenhed, vises pilene, der gør det muligt for den besøgende at navigere gennem hvert dias. Som standard har disse pile dias hovedtekst farven. Du kan dog definere en brugerdefineret farve for disse pile ved hjælp af denne indstilling.

Brugerdefineret farve for punktnavigation

Inden for hver skyder vises punktnavigations elementer under skyderens indhold. Disse elementer giver brugeren mulighed for at navigere gennem skyderen. Du kan definere en brugerdefineret farve, der skal bruges til disse elementer ved hjælp af farvevælgeren i denne indstilling.

Tekst farve

Her kan du vælge, om din tekst skal være lys eller mørk. Hvis du arbejder med en mørk baggrund, skal din tekst være lys. Hvis din baggrund er lys, skal din tekst indstilles til mørk.

Header tekst

Du kan ændre skrifttypen i din header tekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Web byggeren har en del store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger web byggeren skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Headers tekststørrelse

Her kan du justere størrelsen på din header tekst. Du kan trække slide modulet for at rækkevidden øger eller formindsker størrelsen på din tekst, eller du kan indtaste din ønskede tekst størrelses værdi direkte i indtastningsfeltet til højre for slide modulet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" for din tekststørrelse værdi.

Header tekst farve

Som standard vises alle tekstfarver i web byggeren som hvid eller mørkegrå. Hvis du vil ændre farven på din header tekst, skal du vælge den ønskede farve fra farve læseren ved hjælp af denne indstilling.

Header tekst afstand

Bogstavs afstanden påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din header tekst, skal du bruge “afstand mellem bogstaver” for at justere mellemrummet eller indtaste din ønskede afstand størrelse i inputfeltet til højre for slide modulet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" for din størrelses værdi for at ændre dens enhedstype.

Hovedlinjens højde

Linjehøjde påvirker mellemrummet mellem hver linje i din header tekst. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hver linje, skal du bruge mellemrums funktionen til at justere rummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i indtastningsfeltet til højre for slideren. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" af din størrelse værdi for at ændre dens enhedstype.

Tekst skrifttype

Du kan ændre skrifttypen i din “body tekst” ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen.Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Body Size

Her kan du justere størrelsen på din “body tekst”. Du kan trække slideren for at rækkevidden øger eller formindsker størrelsen på din tekst, eller du kan indtaste din ønskede tekststørrelse værdi direkte i indtastningsfeltet til højre for slide modulet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelses værdi for at ændre dens enhedstype.

Body Tekst farve

Som standard vises alle tekstfarver i awork biz som hvid eller mørkegrå. Hvis du vil ændre farven på din tekst, skal du vælge den ønskede farve fra farve læseren ved hjælp af denne indstilling.

Linjeafstand

Bogstavafstand påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din tekst, skal du bruge slideren til at justere rummet eller indtaste din ønskede afstand størrelse i inputfeltet til højre for slide modulet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelse værdi for at ændre dens enhedstype.

Meta Skrifttype

Du kan ændre skrifttypen for din metatekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Awork biz har mange skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Awork biz skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Meta Font Weight

Her kan du justere størrelsen af din metatekst. Du kan trække skyderen for rækkevidde for at øge eller formindske størrelsen på din tekst, eller du kan indtaste din ønskede tekststørrelse værdi direkte i indtastningsfeltet til højre for skyderen. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Meta Tekstfarve

Som standard vises alle tekstfarver i Awork biz som hvid eller mørkegrå. Hvis du gerne vil ændre farven på din metatekst, skal du vælge den ønskede farve fra farvevælgeren ved hjælp af denne indstilling.

Meta Linjeafstand

Bogstavafstand påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din metatekst, skal du bruge glidebryderen for at justere rummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i input feltet til højre for skyderen. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Top Margen

Denne indstilling styrer det indre rum mellem toppen af modulet og tekstindholdet i modulet. Hvis du vil øge eller formindske dette felt, skal du indtaste din ønskede værdi her. For eksempel for at reducere mellemrummet af den samlede størrelse af slide modulet, kan du indtaste en værdi på 100 px. Alternativt kan du indtaste en procentværdi, f.eks. 10%, for at gøre højden mere dynamisk.

Bund Margen

Denne indstilling styrer mellemrummet mellem bunden af modulet og tekstindholdet i modulet. Hvis du vil øge eller formindske dette felt, skal du indtaste din ønskede værdi her. For eksempel for at reducere mellemrummet og den samlede størrelse af skyderen, kan du indtaste en værdi på 100 px. Alternativt kan du indtaste en procentværdi, f.eks. 10%, for at gøre højden mere dynamisk.

Brug tilpassede stilarter til modul knappen

Aktivering af denne indstilling gør at du kan ændre udseendet af modulets knap.

Modul knappens tekststørrelse

Denne indstilling kan bruges til at øge eller formindske tekstens størrelse for knappen. Knappen skaleres, da tekststørrelsen øges og formindskes.

Knappens farve

Som standard antager knapperne din tema accent farve som defineret i Theme Customizer. Denne indstilling giver dig mulighed for at tildele en brugerdefineret tekstfarve til knappen i dette modul. Vælg din brugerdefinerede farve ved hjælp af farvevælgeren for at ændre knappens farve.

Knappens Baggrundsfarve

Som standard har knapper en gennemsigtig baggrundsfarve. Dette kan ændres ved at vælge den ønskede baggrundsfarve fra farvevælgeren.

Knappens kantbredde

Alle Divi knapper har som standard en 2px-grænse. Denne grænse kan øges eller formindskes ved hjælp af denne indstilling. Grænser kan fjernes ved at indtaste en værdi på 0.

Knappens kantfarve

Som standard antager knapgrænser din tema accentfarve som defineret i Theme Customizer. Denne indstilling giver dig mulighed for at tildele en brugerdefineret grænsefarve til knappen i dette modul. Vælg din brugerdefinerede farve ved hjælp af farvevælgeren for at ændre knappens kantfarve.

Knap skrifttype

Du kan ændre skrifttypen for din knaptekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Divi kommer med snesevis af store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Divi skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Knappens Ikon

Hvis ikoner er aktiveret, kan du bruge denne indstilling til at vælge hvilket ikon der skal bruges på din knap. Divi har forskellige ikoner at vælge imellem.

Ikon Farve

Justering af denne indstilling ændrer farven på ikonet. Som standard er ikon farven den samme som din knaps tekstfarve, men denne indstilling giver dig mulighed for at justere farven uafhængigt.

Placering af ikon

Du kan vælge at få din knapikonvisning til venstre eller højre på din knap.

Knap Hover tekst farve

Når knappen trykkes over af en besøgers mus, vil denne farve blive brugt. Farven overgår fra basisfarven, der er defineret i de foregående indstillinger.

Knap Hover Baggrundsfarve

Når knappen trykkes på af en besøgers mus, vil denne farve blive brugt. Farven overgår fra basisfarven, der er defineret i de foregående indstillinger.

Knap Hover kant farve

Når knappen trykkes over af en besøgers mus, vil denne farve blive brugt. Farven overgår fra basisfarven, der er defineret i de foregående indstillinger.

Knap Hover Letter Spacing

Når knappen trykkes på af en besøgers mus, vil denne værdi blive brugt. Værdien overgår fra basisværdien som blev defineret i de foregående indstillinger.

Indlægsskyder avanceret muligheder

På den avanceret fane finder du muligheder, som mere erfarne webdesignere kan finde nyttige, som f.eks. Brugerdefinerede CSS- og HTML-attributter. Her kan du anvende tilpasset CSS til et af modulets mange elementer.

CSS ID

Indtast et valgfrit CSS ID, der skal bruges til dette modul. Et ID kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling, eller at oprette links til bestemte afsnit på din side.

CSS klasse

Indtast valgfrie CSS-klasser, der skal bruges til dette modul. En CSS-klasse kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling. Du kan tilføje flere klasser, adskilt med et mellemrum.

Brugerdefineret CSS

Brugerdefineret CSS kan også anvendes til modulet og et hvilket som helst af modulets interne elementer. I sektionen Custom CSS finder du et tekstfelt, hvor du kan tilføje brugerdefineret CSS direkte til hvert element. CSS-input til disse indstillinger er allerede pakket ind i stilkoder, så du behøver kun at indtaste CSS-regler adskilt af semikolon.

Automatisk animation

Hvis du vil have skyderen til at glide automatisk, uden at den besøgende skal klikke på den næste knap, skal du aktivere denne indstilling og derefter justere rotationshastigheden nedenfor, hvis du ønsker det.

Automatisk animationshastighed (i ms)

Her kan du angive, hvor hurtigt skyderen falder mellem hvert lysbillede, hvis 'Automatisk animation' er aktiveret ovenfor. Jo højere tallet jo længere pause mellem hver rotation.

Fortsæt automatisk Slide på Hover

Hvis du aktiverer dette vil det tillade automatisk glidning at fortsætte på musens hover.

Skjul indhold på mobil

Da skærmens størrelse bliver mindre på mobile enheder, bliver skærmbilledet mere værdifuld. Nogle gange er det en god idé at deaktivere nogle mindre vigtige skyderenheder for at reducere skyderenes størrelse og gøre den mere læsbar. Aktivering af denne indstilling skjuler skyderens tekstindhold på mobilen.

Skjul “Call To Action” på mobilen

Da skærmens størrelse bliver mindre på mobile enheder, bliver skærmbilledet mere værdifuld. Nogle gange er det en god idé at deaktivere nogle mindre vigtige skyderenheder for at reducere skyderenes størrelse og gøre den mere læsbar. Aktivering af denne indstilling skjuler skyderenes opkald til handlingsknapper på mobilen.

Vis billede / video på mobil

Da skærmens størrelse bliver mindre på mobile enheder, bliver skærmbilledet mere værdifuld. Nogle gange er det en god idé at deaktivere nogle mindre vigtige skyderenheder for at reducere skyderenes størrelse og gøre den mere læsbar. Aktivering af denne indstilling viser diasbilleder og videoer på mobilen (de er deaktiveret som standard).

Deaktiver den

Denne indstilling lader dig styre hvilke enheder dit modul vises på. Du kan vælge at deaktivere dit modul på tablets, smartphones eller  computere individuelt. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge forskellige moduler på forskellige enheder, eller hvis du vil forenkle det mobile design ved at fjerne visse elementer fra siden.