Indlægsnavigerings Modul

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens indlægsnavigerings modul.

Hvordan tilføjer jeg en indlægsnavigering modul til min hjemmside?

Før du kan tilføje et pristabel til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.

Når du har trykket på den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find det nye modul i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "Pristabeller" og derefter trykke “Enter” for at automatisk finde det. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Indlægsnavigering indhold indstillinger

Inden for fanen indhold finder du alle modulets indholdselementer, såsom tekst, billeder og ikoner. Alt, der styrer det, der vises i dit modul, findes altid i denne fane.

Tidligere link tekst

Angiv brugerdefineret tekst for det forrige link. Du kan bruge variablen % titel til at inkludere indlægsoverskriften. Efterlad blank som standard.

Næste link tekst

Angiv brugerdefineret tekst for det næste link. Du kan bruge variablen% titel til at inkludere indlægsoverskriften. Efterlad blank som standard.

I samme kategori

Her kan du angive, om tidligere og næste indlæg skal være inden for samme taksonomi som den aktuelle post.

Brugerdefineret taksonomi Navn

Lad denne mulighed være tom, hvis du bruger dette modul på et projekt eller indlæg. Ellers skal du indtaste taxonomie navnet for at gøre indstillingen 'I samme kategori' korrekt.

Skjul forrige Post Link

Her kan du vælge om du vil skjule eller vise det forrige indlægs link.

Skjul Næste Post Link

Her kan du vælge, om du vil skjule eller vise næste indlægs link.

Admin Etiket

Dette vil ændre modulets etiket i byggeren for nem identifikation.

Indlægsnavigering design indstillinger

Inden for designfanen finder du alle modulets stylings indstillinger, såsom skrifttyper, farver, størrelser og mellemrum. Dette er den fane, du vil bruge til at ændre, hvordan dit modul ser ud. Hvert modul har en lang liste over design indstillinger, som du kan bruge til at ændre næsten alt.

Links skrifttype

Du kan ændre skrifttypen for din link tekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Awork biz har forskellige store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Awork biz skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Links Skriftstørrelse

Her kan du justere størrelsen på din link tekst. Du kan trække skyderen for rækkevidde for at øge eller formindske størrelsen på din tekst, eller du kan indtaste din ønskede tekststørrelse værdi direkte i indtastningsfeltet til højre for skyderen. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Links Tekstfarve

Som standard vises alle tekstfarver i Awork biz som hvid eller mørkegrå. Hvis du vil ændre farven på din linktekst, skal du vælge den ønskede farve fra farvelæseren ved hjælp af denne indstilling.

Links afstand mellem bogstaver

Bogstavs afstand påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din linktekst, skal du bruge glidebryderen for at justere rummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i input feltet til højre for skyderen. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Links Linje afstand

Linjehøjde påvirker mellemrummet mellem hver linje i din linktekst. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hver linje, skal du bruge mellemrumskyderen til at justere mellemrummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i input feltet til højre for skyderen. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Modul knappens tekststørrelse

Denne indstilling kan bruges til at øge eller formindske tekstens størrelse for knappen. Knappen skaleres, da tekststørrelsen øges og formindskes.

Knappens farve

Som standard antager knapperne din tema accent farve som defineret i Theme Customizer. Denne indstilling giver dig mulighed for at tildele en brugerdefineret tekstfarve til knappen i dette modul. Vælg din brugerdefinerede farve ved hjælp af farvevælgeren for at ændre knappens farve.

Knappens Baggrundsfarve

Som standard har knapper en gennemsigtig baggrundsfarve. Dette kan ændres ved at vælge den ønskede baggrundsfarve fra farvevælgeren.

Knappens kantbredde

Alle Divi knapper har som standard en 2px-grænse. Denne grænse kan øges eller formindskes ved hjælp af denne indstilling. Grænser kan fjernes ved at indtaste en værdi på 0.

Knappens kantfarve

Som standard antager knapgrænser din tema accentfarve som defineret i Theme Customizer. Denne indstilling giver dig mulighed for at tildele en brugerdefineret grænsefarve til knappen i dette modul. Vælg din brugerdefinerede farve ved hjælp af farvevælgeren for at ændre knappens kantfarve.

Knap skrifttype

Du kan ændre skrifttypen for din knaptekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Divi kommer med snesevis af store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Divi skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Indlægsnavigering avanceret indstillinger

På den avanceret fane finder du muligheder, som mere erfarne webdesignere kan finde nyttige, som f.eks. Brugerdefinerede CSS- og HTML-attributter. Her kan du anvende tilpasset CSS til et af modulets mange elementer.

CSS ID

Indtast et valgfrit CSS ID, der skal bruges til dette modul. Et ID kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling, eller at oprette links til bestemte afsnit på din side.

CSS klasse

Indtast valgfrie CSS-klasser, der skal bruges til dette modul. En CSS-klasse kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling. Du kan tilføje flere klasser, adskilt med et mellemrum.

Brugerdefineret CSS

Brugerdefineret CSS kan også anvendes til modulet og et hvilket som helst af modulets interne elementer. I sektionen Custom CSS finder du et tekstfelt, hvor du kan tilføje brugerdefineret CSS direkte til hvert element. CSS-input til disse indstillinger er allerede pakket ind i stilkoder, så du behøver kun at indtaste CSS-regler adskilt af semikolon.

Synlighed

Denne indstilling lader dig styre hvilke enheder dit modul vises på. Du kan vælge at deaktivere dit modul på tablets, smartphones eller computer individuelt. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge forskellige moduler på forskellige enheder, eller hvis du vil forenkle det mobile design ved at fjerne visse elementer fra siden.