Indlæg titel modul

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens indlæg modul.

Indlæg titel modul viser titlen på dit nuværende indlæg, samt eventuelle udvalgte billeder på en elegant måde. Dette giver dig mulighed for at oprette mere unikke udseende indlæg, når du bygger dine indlæg ved hjælp af web byggeren.

Hvordan tilføjer jeg en indlægstitel til min hjemmeside?

Før du kan tilføje et søgemodul til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.

Når du har trykket på den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find det nye modul i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "Indlæg titel" og derefter trykke “Enter” for at automatisk finde det. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Indlægstitel indholdsmuligheder

Inden for fanen indhold finder du alle modulets indholdselementer, såsom tekst, billeder og ikoner. Alt, der styrer det, der vises i dit modul, findes altid i denne fane.

Vis titel

Her kan du vælge, om titlen på indlægget skal vises eller ej.

Vis Meta

Her kan du vælge, om Indlægs meta skal vises eller ej.

Vis forfatter

Her kan du vælge, hvorvidt forfatterens navn skal vises i indlægs meta.

Vis dato

Her kan du vælge, om dato for indlæggets meta skal vises.

Datoformat

Her kan du definere datoformatet i indlægget. Standard er 'M j, Y'

Vis Indlægskategorier

Her kan du vælge, om kategorierne skal vises i indlægget. Bemærk: Denne indstilling fungerer ikke med brugerdefinerede indlægstyper.

Vis antal kommentarer

Her kan du vælge, om der skal vises antal kommentarer i indlægget.

Vis udvalgt billede

Her kan du vælge, om det valgte billede skal vises eller ej.

Fremhæv billede placering

Her kan du vælge, hvor du skal placere det fremhævede billede.

Baggrundsfarve

Definer en brugerdefineret baggrundsfarve til dit modul eller bug standardfarven

Admin Etiket

Dette vil ændre modulets etiket i byggeren for nem identifikation.

Indlægs titel design muligheder

Inden for designfanen finder du alle modulets stylings indstillinger, såsom skrifttyper, farver, størrelser og mellemrum. Dette er den fane, du vil bruge til at ændre, hvordan dit modul ser ud. Hvert modul har en lang liste over design indstillinger, som du kan bruge til at ændre næsten alt.

Brug Parallel Effekt

Hvis din valgte billedplacering er indstillet til "titel / meta baggrund billede", kan du vælge, om du vil bruge parallel-effekt for det valgte billede eller ej.

Parallel Metode

Her kan du vælge hvilken parallelmetode der skal bruges til det valgte billede - CSS eller True Parallax.

Tekstorientering

Her kan du vælge retningen for Titel / Meta-teksten.

Tekstfarve

Her kan du vælge farven for Titel / Meta-teksten.

Brug tekst baggrundsfarve

Her kan du vælge, om baggrundsfarven skal bruges til Titel / Meta tekst.

Tekst Baggrundsfarve

Hvis baggrundsfarve er aktiveret, skal du vælge den ønskede baggrundsfarve her.

Titel skrifttype

Du kan ændre skrifttypen for din titeltekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Awork biz har mange store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Awork biz skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Titel skriftstørrelse

Her kan du justere størrelsen af din titeltekst. Du kan trække i slidet for rækkevidden øger eller formindsker størrelsen på din tekst, eller du kan indtaste din ønskede tekststørrelses værdi direkte i indtastningsfeltet til højre for slidet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Titel Tekstfarve

Som standard vises alle tekstfarver i Awork biz som hvid eller mørkegrå. Hvis du vil ændre farven på din titeltekst, skal du vælge den ønskede farve fra farveskalaen ved hjælp af denne indstilling.

Titel Linjeafstand

Bogstavafstand påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du ønsker at øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din indtastet tekst, skal du bruge mellemrums knappen til at justere mellemrummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i inputfeltet til højre for slidet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Titel Linje Højde

Bogstavafstand påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du ønsker at øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din indtastet tekst, skal du bruge mellemrums knappen til at justere mellemrummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i inputfeltet til højre for slidet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Meta skrifttype

Du kan ændre skrifttypen for din meta tekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Awork biz har mange store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Awork biz skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Meta Font Størrelse

Du kan ændre skrifttypen for din meta tekst ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen. Awork biz har mange store skrifttyper drevet af Google Fonts. Som standard bruger Awork biz skriften Open Sans til al tekst på din side. Du kan også tilpasse stilen på din tekst ved hjælp af fed, kursiv, all-caps og understrege muligheder.

Meta tekstfarve

Som standard vises alle tekstfarver i Awork biz som hvid eller mørkegrå. Hvis du gerne vil ændre farven på din metatekst, skal du vælge den ønskede farve fra farvevælgeren ved hjælp af denne indstilling.

Meta Linjeafstand

Bogstavafstand påvirker mellemrummet mellem hvert bogstav. Hvis du ønsker at øge mellemrummet mellem hvert bogstav i din indtastet meta tekst, skal du bruge mellemrums knappen til at justere mellemrummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i inputfeltet til højre for slidet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Meta Line Højde

Linjehøjde påvirker mellemrummet mellem hver linje i din metatekst. Hvis du vil øge mellemrummet mellem hver linje, skal du bruge mellemrums knappen til at justere mellemrummet eller indtaste din ønskede mellemrums størrelse i indtastningsfeltet til højre for slidet. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Brug kant

Aktivering af denne mulighed vil placere en ramme omkring dit modul. Denne grænse kan tilpasses ved hjælp af følgende betingede indstillinger.

Kantfarve

Denne indstilling påvirker farven på din grænse. Vælg en brugerdefineret farve fra farvevælgeren for at anvende den på din kant.

Kantbredde

Som standard har grænserne en bredde på 1 pixel. Du kan øge denne værdi ved at trække skyderen for rækkevidde eller ved at indtaste en brugerdefineret værdi i indtastningsfeltet til højre for slidet. Tilpassede måleenheder af understøttede, hvilket betyder at du kan ændre standardenheden fra "px" til noget andet, såsom em, vh, vw osv.

Kantstil

Kant understøtter otte forskellige stilarter, herunder: solid, prikket, stiplet, dobbelt, rille, højderyg, indsats og start. Vælg den ønskede stil fra rullemenuen for at anvende den på din kant.

Brugerdefineret margen

Margen er den plads, der er tilføjet uden for dit modul, mellem modulet og det næste element ovenfor, under eller til venstre og højre for det. Du kan tilføje brugerdefinerede margenværdier til et af modulets fire sider. Hvis du vil fjerne tilpasset margen, skal du slette merværdien fra indtastningsfeltet. Som standard måles disse værdier i pixels, men du kan indtaste brugerdefinerede måleenheder i inputfelterne.

Tilpasset fyld

Tilpasset fyld er den plads, der er tilføjet inden i dit modul, mellem modulets kant og dets interne elementer. Du kan tilføje brugerdefinerede fylds værdier til et hvilket som helst af modulets fire sider. Hvis du vil fjerne tilpasset margen, skal du slette merværdien fra indtastningsfeltet. Som standard måles disse værdier i pixels, men du kan indtaste brugerdefinerede måleenheder i inputfelterne.

Indlægs titel avanceret muligheder

På den avanceret fane finder du muligheder, som mere erfarne webdesignere kan finde nyttige, som f.eks. Brugerdefinerede CSS- og HTML-attributter. Her kan du anvende tilpasset CSS til et af modulets mange elementer.

CSS ID

Indtast et valgfrit CSS ID, der skal bruges til dette modul. Et ID kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling, eller at oprette links til bestemte afsnit på din side.

CSS klasse

Indtast valgfrie CSS-klasser, der skal bruges til dette modul. En CSS-klasse kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling. Du kan tilføje flere klasser, adskilt med et mellemrum.

Brugerdefineret CSS

Brugerdefineret CSS kan også anvendes til modulet og et hvilket som helst af modulets interne elementer. I sektionen Custom CSS finder du et tekstfelt, hvor du kan tilføje brugerdefineret CSS direkte til hvert element. CSS-input til disse indstillinger er allerede pakket ind i stilkoder, så du behøver kun at indtaste CSS-regler adskilt af semikolon.

Synlighed

Denne indstilling lader dig styre hvilke enheder dit modul vises på. Du kan vælge at deaktivere dit modul på tablets, smartphones eller computer individuelt. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge forskellige moduler på forskellige enheder, eller hvis du vil forenkle det mobile design ved at fjerne visse elementer fra siden.