Hvordan tager jeg imod betalingskort i webshoppen?

Når du får bygget en webshop, og du gerne vil tage imod nationale, såvel som internationale, betalingskort, anbefaler vi, at du ansøger hos henholdsvis Nets og Teller. Der er dog adskillige indløsere og hos vores partner, ePay, kan du se flere indløsere.

Nedenfor ser du linksene til at ansøge for at tage imod henholdsvis nationale og internationale betalingskort:

Nationale kort (f.eks. Dankort og eDankort):
Nets: https://pbs-erhverv.dk/dankortaftale/start!toInfopage.action

Internationale kort (f.eks. MasterCard og Visa):
Teller: https://apply.teller.com/landingpage?landingPageId=DK

Krav til din webshop:
Disse krav skal din webshop leve op til for at ansøge hos en indløser:
http://www.epay.dk/kom-i-gang-guiden/4-tilretning-af-hjemmeside-jf-krav-fra-indloeser.asp