Hvordan styrer jeg lagerbeholdningen for variable produkter?

Hvordan styrer jeg lagerbeholdningen for variable produkter?

Trin 1

Når du skal ændre i lagerbeholdningen for dine variable produkter, går du først ind under "varer" og vælger det ønskede produkt.

Herefter vælger du "Varianter" og klikker ud for den ønskede variant.

Trin 2

Her sørger du for at "Administrer lager?" er slået til. Du kan nu indtaste lagerbeholdningen.

Husk at klikke på "gem".