Hvordan sletter jeg indhold på en side? Divi

Trin 1

Gå til den respektive side under “Sider”

Trin 2

Inde på siden skal du klikke på "Skrivebordsvisning" for at få et overblik over de elementer siden indeholder.

Trin 3

Find det element (mørkegrå ramme) / sektion (blå ramme) / række (grøn ramme), som du ønsker at slette.

Trin 4

I dette eksempel vil vi slette tekst elementet (mørkegrå). For at gøre dette skal du blot holde musen hen over elementet indtil du får et rektangel op med valgmuligheder. Klik på skraldespanden i højre side.

Hvis du ønsker at slette en hel række (grøn) eller sektion (blå) med indhold kan du blot klikke på skraldespandsikonet for disse.

Trin 5

Klik nu på “Opdater"

Trin 6

Du har nu slettet indhold.