Hvordan ser jeg mine annoncer på Facebook?

For at se dine Facebook annoncer, så skal du logge ind via din Facebook Business Manager. Hver dog opmærksom på, at såfremt du ikke har opsat en Facebook Business Manager, så vil skulle oprette en konto på Facebook Business Manager i første trin nedenfor. Det kan også være du blot har opsat en Facebook Business Suite, men i det tilfælde, er det næsten det samme du skal gøre som nedenfor. Hvis du får behov for hjælp så ræk ud til AWORK Support.
  1. Log ind på din Facebook Business Manager: https://business.facebook.com

2. Klik nu på "Alle værktøjer"

3. Herefter klikker du på "Annonceadministrator"

4. Du kan nu klikke på fanen der hedder "Annoncer"

5. Du kan nu klikke på "Rediger" på de forskellige annoncer du har (i eksemplet ses kun 1 annonce). Herefter kan du se både billede, video og tekst. Nogle annoncer indeholder kun billeder og tekster og nogle videoer indeholder f.eks. både video, billeder og tekster osv.