Hvordan redigerer jeg et blogindlæg? Divi

Trin 1

Log ind på dit kontrolpanel (har du glemt dine loginoplysninger, så kan du skrive til support@awork.dk og bede om nyt).

Trin 2

Gå til “Indlæg” i venstre sidebar.

Trin 3

Klik på det blogindlæg du ønsker at redigere.

Trin 4

Du kan nu foretage dine rettelser på det valgte blogindlæg.

Trin 5

Når du har foretaget dine rettelser, så klikker du på knappen “Opdater” som er en blå knap, placeret øverst til højre.

Trin 6

Dit nye blogindlæg kan nu ses ved at klikke på linket som er placeret under det aflange hvide felt hvor du har skrevet din titel.

Se vores video, af hvordan man gør, nedenfor.

VIDEO KOMMER SNAR