Hvordan opretter jeg sider?

Trin 1

Log ind på dit kontrolpanel (har du glemt dine loginoplysninger, så kan du skrive til support@awork.dk og bede om nyt).

Trin 2

Klik på “Sider” i venstre sidebar.

Trin 3

Klik på knappen “Tilføj ny” som er øverst oppe og i venstre sidebar.

Trin 4

Du er nu i gang med at oprette en ny side. Du tilføjer din titel i det aflange hvide felt og din brødtekst samt billeder via Divi byggeren nedenunder.

Ønsker du hjælp til at oprette og redigere moduler i Divi byggeren, så kan du finde vejledninger til modulerne her.

Trin 5

Når du har skrevet din tekst og/eller indsat billeder, så klikker du på knappen “Udgiv” som er en blå knap, placeret til højre.

Trin 6

Din nye side kan nu ses ved at klikke på linket som er placeret under det aflange hvide felt hvor du har skrevet din titel.