Hvordan opretter jeg produkter?

Trin 1

Du finder punktet "Produkter" i kontrolpanelet i venstre side.

Klik på punktet "Produkter" og hefter klikker du på underpunktet "Tilføj ny"

Trin 2

Du skal nu navngive dit produkt øverst. Samt udfylde alle de felter som er relevante for dig og din webshop.

Hvis din webshop har kategorier, kan du ude i højre sidebar også vælge en eller flere kategorier til dit nye produkt.

Nederst i højre sidebar kan du vælge et produktbillede.

Klik på "Tilføj produktgalleribilleder"

Klik på "Vælg filer"

Find det billede du ønsker at bruge som produkt billede.

Afslut med at klikke på den blå knap "Tilføj til galleri".

Trin 3

Nu har du udfyldt alle punkterne for at oprette et produkt, og du mangler blot at udgive det.

Det gør du ved at scrolle helt op til toppen af siden. Her finder du en boks i den højre sidebar som hedder "Udgiv".

Klik på knappen "Udgiv", og dit produkt er nu gemt.