Hvordan opretter jeg en produktvariant?

Trin 1

Du finder punktet "Produkter" i kontrolpanelet i venstre side.

Klik på punktet "Produkter" og hefter klikker du på underpunktet "Tilføj ny"

Trin 2

Du scroller nu ned til der hvor der står "Varedata - Enkel vare".

Trin 4

Klik i dropdownen og vælg "Variabel vare".

Trin 5

Klik nu på den fane hvor der står "Egenskaber".

Trin 6

Indtast en variant som f.eks. "Farve". I eksemplet har vi skrevet følgende variantfarver: "Gul, Grøn og Blå". De er separeret af en "|".

Trin 7

Markér nu feltet hvor der står "Anvendt til varianter".

Trin 8

Klik nu på fanen hvor der står "Varianter".

Trin 9

Der hvor der står "Tilføj variant" der vælger du den variant du lige har oprettet i "Egenskaber". Her kan du så tilføje 3 varianter (da du tidligere har oprettet henholdsvis Gul, Grøn og Blå). Nu kommer der 3 varianter nedenfor som du så kan tilføje den respektive farve til.

I dette eksempel har vi kun tilføjet 1 variantstil (farve) med 3 varianter (Gul, Grøn og Blå) til produktet. Du kan tilføje adskillige variantstile og varianter til et produkt.

Trin 10

Nu har du udfyldt alle punkterne for at oprette en produktvariant, og du mangler blot at udgive det.

Det gør du ved at scrolle helt op til toppen af siden. Her finder du en boks i den højre sidebar som hedder "Udgiv".

Klik på knappen "Udgiv", og dit produkt er nu gemt.