Hvordan opretter jeg en annoncekonto på LinkedIn?

Sådan opretter du en annoncekonto på LinkedIn:
  1. Fra din LinkedIn-startside skal du klikke "Arbejde" øverst og vælge "Annoncer".
  2. På velkomstskærmen foreslår vi et virksomhedsnavn, virksomhedsside og valutaen for din konto.
  3. Hvis du vil ændre kontonavnet, skal du klikke under "Kontonavn" og skrive det nye navn.
    • Vi udfylder automatisk kontonavnet med navnet på den virksomhedsside, der er knyttet til kontoen.
  4. Vi foreslår en side, der kan knyttes til din konto. Den side, vi foreslår, vil være den senest opdaterede side, som du er administrator af.
    • Hvis du vil ændre virksomhedssiden, skal du klikke på "Rediger" ud for siden.
    • Hvis du ikke er administrator af en side, skal du klikke på plusset for at oprette en ny side.
  5. Vi foreslår valutaen for din konto baseret på din LinkedIn-profil.
    • Hvis du vil ændre valutaen, skal du klikke på "Rediger" ud for valutaen.
  6. Når du har gennemgået og opdateret dine oplysninger, skal du klikke på Acceptér og opret konto.
  7. Herfra føres du automatisk til kampagneoprettelsessiden i Kampagneadministrator.