Hvordan opretter eller ændrer jeg levering / forsendelse?

Trin 1

Fra kontrolpanelet i din webshop skal du klikke på "WooCommerce".

Trin 2
Klik på "Indstillinger"

Trin 3

I fanerne under 'Indstillinger' klikker du på "Forsendelse" (på engelsk vil der stå "Shipping").

Trin 4

Under "Forsendelsezoner" vælger du "Danmark" og klikker på "Redigér"

Trin 5

På listen over forsendelsesmetoder klikker du på knappen "Tilføj forsendelsesmetode".

Trin 6

I den dropdown, som viser sig skal du blot vælge den speditør som du ønsker (f.eks. GLS - Omdeling til privat).

Trin 7

Klik på "Tilføj forsendelsesmetode".

Trin 8

På den nytilføjede forsendelsesmetode klikker du på "Rediger".

Trin 9

Indtast nu pris og sæt evt. flueben ved "Muliggør gratis fragt" (du kan også ændre navnet på forsendelsesmetoden til lige hvad du ønsker).

Trin 10

Klik på 'Gem ændringer' nederst.
Dine kunder vil nu kunne bestille via den nye fragtmetode.