Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min min AWORK-mail

Hvis du ønsker at nulstille adgangskoden til din mail hos AWORK skal du blot gøre følgende:

1. Log på mail.awork.dk

2. Under "Profile" kan du nu Indtaste din gamle adgangskode under "Old password" og den nye adgangskode som du ønsker at ændre til i feltet "New Password". Klik nu "Update"

Vær opmærksom på at ændringen af din adgangskode kan stoppe afsendelsen af mails fra din hjemmeside, hvis den mail du ændrer adgangskoden på er den primære mail på din hjemmeside. Er du i tvivl kontakt da AWORK.