Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min AWORK-mail

Hvis du ønsker at nulstille adgangskoden til din mail hos AWORK skal du blot gøre følgende:

1. Log på mail.awork.dk

2. Under "My account" kan du nu indtaste din nye adgangskode under "Password" og under "Confirm password". Klik nu "Edit account"

Vær opmærksom på at ændringen af din adgangskode kan stoppe afsendelsen af mails fra din hjemmeside, hvis den mail du ændrer adgangskoden på er den primære mail på din hjemmeside. Er du i tvivl kontakt da AWORK.