Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min AWORK-mail som admin?

Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min AWORK-mail som admin?

Hvis du ønsker at nulstille adgangskoden til en given AWORK-mail som admin, skal du blot gøre følgende:

1. Log ind på https://mail.awork.dk/ med din admin-mail:

2. Klik nu ind på "Accounts" i kontrolpanelet til venstre:

3. Find den af dine mails i listen, som du ønsker at nulstille adgangskoden på. Du kan evt. fremsøge den i søgefeltet:

4. Når du har fundet den mail, du ønsker at nulstille adgangskoden på, klikker du på ikonet for "Edit" yderst til højre:

5. Herefter indtaster du din nye adgangskode under "Password" og under "Confirm password". Indtast eventuelt også en "Recovery email", som kan bruges i tilfælde af gendannelse, hvis behovet for dette opstår. Klik nu på "Edit":

Du har nu nulstillet koden til mailen via din admin-mail.

Vær opmærksom på, at ændringen af din adgangskode kan stoppe afsendelsen af mails fra din hjemmeside, hvis den mail, du ændrer adgangskoden på, er den primære mail på din hjemmeside. Er du i tvivl, kontakt da AWORK.

Oplever du udfordringer mht. denne guide eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte AWORK.