Hvordan linker jeg til en fil på mit site? Divi

Hvis du ønsker at linke til en fil internt på dit site kan du følge denne vejledning:

1. I dit kontrolpanel skal du i venstre side finde menupunktet Medier > Tilføj Ny
2. Upload den fil du ønsker at lave et link til

3. Når din fil er uploadet skal du blot klikke på "Kopier URL til udklipsholder".

4. Noter URL'en et sted (Du kan evt. åbne en notesblok og indsætte URL'en ved at taste ctrl+v på PC eller cmd+v på Mac).

5. Du kan nu finde den side frem som du gerne vil lægge linket ind på. På Kontrolpanelet vælger du "Sider" i venstre side. Åben den relevante side.

6. Åben eller opret det tekst-element du ønsker at tilføjet linket til

7. I tekst-elementet skriver du din linktekst (f.eks. Læs mere her, klik her osv.) og klikke på "Link ikonet" i værtøjslinien. Indtast/kopier nu URL'en fra trin 4.

8. Gem dine rettelser ved at klikke på det grønne flueben i vinduet.

9. Gem siden