Hvordan linker jeg til en anden side på sitet? Divi

Trin 1

Gå til “Sider”

Trin 2

Find den side du gerne vil linke til og tryk "rediger" ved denne

Trin 3

Link på "Permanent link" til højre hvad siden hedder.

Trin 4

Noter navnet og vend tilbage til oversigten over alle dine sider. Hvis siden hedder side2, hedder den minhjemmeside.awork.biz/side2/.

Trin 5

Klik på den respektive side

Trin 6

Find det element som linket skal indgå i (f.eks. hvis du skal have en knap i en slider til at linke til en anden side på dit site, klikker du på tandhjulet ud for slideren. Herefter vælger du det slide inde i slideren som indeholder knappen og trykker på tandhjulet for denne)

Trin 7

Led nu efter et felt der hedder “Link”

Trin 8

Sæt den URL, du noterede ind.

Trin 9

Tryk “gem”, “gem og afslut” og "opdater".