Hvordan laver du en tilbudspris på dit produkt?

Du kan give din produkter en tilbudspris, som afbilledes på hjemmesiden for at angive prisen er en tilbudspris. Resultatet kan du se her:

Trin 1: I kontrolpanelet kan du tilgå Varer > Alle varer. Vælg nu det relevante produkt.
Trin 2: Under fanen Generel i 'Varedata'  kan du indtaste tilbudsprisen for dit produkt

Trin 3: Klik nu 'Opdater'

Hvad gør jeg hvis prisen skal gælde fra et bestemt tidspunkt?

Ud for feltet tilbudspris kan du klikke på linket 'Tidsplan'.

Herinde kan du bestemme start- og slut-dato for tilbuddet

Klik nu 'Opdater' efter du er færdig