Hvordan lægger jeg et billede ind i slideren?

Sådan lægger du et nyt billede ind i slideren:

1. Klik på “Sider” ude til venstre

2. Klik på den respektive side, hvor du vil redigere slideren

3. Klik nu på burger-menuen (de 3 streger) i slider-boksen

4. Nu åbner et pop-up vindue, hvor der ligger et eller flere slides – klik nu på burger-menuen på det respektive slide
a. Du kan nu vælge om du vil skrive noget tekst på slideren
b. Du kan rulle/scrolle helt ned til der hvor der står “Background”, hvor du klikker på tredje tab (den som ligner et billede) hvor du klikker på plusset i midten. Du kan nu uploade billedet

5. Du skal nu klikke på “Gem”

6. Nu er du tilbage i den overordnede pop-up hvor du kan klikke på  “Gem & afslut”

7. Klik nu på den røde knap ude til højre hvor der står “Opdater”

8.Du har nu lagt et nyt billede ind i slideren