Hvordan kan jeg tilgå annonceplatformen så jeg kan se mine annoncer?

Hvordan kan jeg tilgå annonceplatformen så jeg kan se mine annoncer?

Uanset om du har fået opsat kampagner, annoncegrupper og annoncer på henholdsvis Google, Facebook, Instagram og/eller LinkedIn, så bliver dette opsat på AWORKs kundekonto.

Det er muligt for dig at blive inviteret til den respektive annonceplatform, så du kan se dine kampagner, annoncegrupper og annoncer herfra. Alt du skal gøre er at oplyse os om hvilken mail-adresse du vil have inviteret til den pågældende annonceplatform*.

* Læs følgende ved adgang til annonceplatformene:

• Google Ads: Ved Google Ads skal den mail vi inviterer til platformen være en Google-konto.
  • Facebook og Instagram Ads: Her skal vi bruge ID'et for den respektive annoncekonto og/eller virksomhedskonto som du ønsker vi skal bruge til at tilknytte til dine annoncer her hos os.
  • LinkedIn: Her skal vi vide hvilken bruger på LinkedIn du ønsker vi skal invitere til dine LinkedIn annoncer.