Hvordan integrerer jeg nye datatjenester i AWORK InSight?

Når du benytter dig af AWORK InSight kan du selv gå ind og integrere nye datatjenester som fx Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, TrustPilot m.m. på dit dashboard.

Du skal først og fremmest logge ind på AWORK InSight med de loginoplysninger, du har fået tilsendt af en AWORK-medarbejder. Når du er logget ind, kan du via dit dashboard tilgå et kontrolpanel til venstre på siden:

Hold musen over kontrolpanelet, og find muligheden "Integreringer" for at tilgå alle mulighederne for integreringer:

Herefter vil du lande på siden med alle mulighederne for integrationer.

Du kan til venstre på siden tilgå forskellige kategorier, der er til for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter nemt og hurtigt. Derudover kan du også søge efter nye integrationer i søgefeltet øverst til højre på siden:

Klik nu på den integration, du ønsker at tilknytte. Dette kunne fx være Google Analytics 4, som vi har vist nedenfor.
Klik herefter på "Forbind ny konto"

Herefter skal du indtaste dine private loginoplysninger, du normalvis benytter for at kunne logge ind på den pågældende datatjeneste. Når vinduet med fuldførelsen af integrationen vises på skærmen, vent da et øjeblik med at lukke vinduet, da den lige skal have tid til at skabe forbindelse.

Oplever du udfordringer mht. denne guide eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte AWORK.