Hvordan håndter jeg gavekort i mit POS system?

Man kan indløse et gavekort i butikken således:

1. En transaktion startes i dit POS-system
  2. Kunden viser gavekortet til ekspedienten
  3. Ekspedienten går nu til kontrolpanelet og klikker på Pimwick-plugins -> Indtaster gavekortnummert (man kan blot indtaste de 4 første cifre) —> herefter klikkes der søg
  4. Klik på knappen “Juster balance”, og indtast det beløb der indløses (er det kr. 50 så indtastes det med minus foran, altså således: -50) til købet. Herefter spørger den om du vil tilføje en note, der kan du evt. indtast POS-kvitteringsnummeret.
  5. Vend nu tilbage til POS, og juster det samlede beløb med rabatten der er indløst på gavekortet. Klik blot på rabat og indtast det specifikke beløb.