Hvordan giver jeg AWORK administrator adgang til min Google Ads-konto?

Hvordan giver jeg AWORK administrator adgang til min Google Ads-konto?

Før du begynder

Du skal have en Google-konto eller oprette en for at vi kan få adgang til din konto. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, kan du se hvordan du opretter en her
For at kunne annoncere dine Google annoncer, er vi nødt til at have administrator adgang til din Google Ads-konto. Du giver os administrator adgang ved at følge nedenstående trin.

Vejledning

1. Log ind på din Google-Ads konto
  2. Tryk ind på "Værktøjer og indstillinger"

1. Vælg "Adgang og sikkerhed" under "konfiguration"

1. Tryk på plus i venstre hjørne

1. Indtast e-mailen: aworkads@gmail.com og giv os administrator adgang til din Google Ads-konto. Dette gør du ved at afkrydse feltet Administrator.

1. Tryk send invitation