Hvordan giver jeg adgang til min LinkedIn-side og annoncekonto?

Hvordan giver jeg adgang til min LinkedIn-side og annoncekonto?

For at AWORK kan administrere annonceringen på din LinkedIn, skal vi have adgang dertil. Hvis du allerede har oprettet en konto, giver du os adgang på følgende måde: 

Adgang til LinkedIn-side
1. Log ind på din LinkedIn profil og find den side, som AWORK skal have adgang til. 

2. Når du har fundet siden, skal du gå hen under "administrationsværktøj" og folde menuen ud. Herefter trykker du på "rediger administrator":
 
3. Dernæst skal du trykke på "tilføj administrator":4. Nu skriver du navnet ind på den person, som du ønsker at give adgang til din LinkedIn-side og vælger den adminstratorrolle, som vedkommende skal have:OBS!
Hvis du ikke er blevet oplyst om navnet på den person du skal give adgang, så spørg endelig din kontaktperson hos AWORK. 
OBS! 
Du skal altid give vedkommende du tilføjer adgang som "superadministrator". På denne måde er det muligt for AWORK at varetage alle former for LinkedIn opgaver for dig. 

Adgang til LinkedIn-annoncekonto

1. Log ind på din LinkedIn-profil og gå ud på forsiden. 

2. Tryk på "annoncer" oppe i højre hjørne på din værktøjslinje - der vil nu blive åbnet et nyt vindue.

3. Find den annoncekonto som du skal give AWORK adgang til i "kampagneadministrator":


4. Tryk på "kontoindstillinger" i menuen i venstre side og vælg "administrer adgang":


5. Nu skal du tilføje den bruger du ønsker skal tilføjes til din LinkedIn-annoncekonto, tryk derfor på "tilføj bruger":
 
6. Nu skriver du navnet ind på den person, som skal have adgangen til din LinkedIn-annoncekonto. Skriv derfor navnet på personen, vælg personens adgang og tryk "tilføj":OBS!
Hvis du ikke er blevet oplyst om navnet på den person du skal give adgang, så spørg endelig din kontaktperson hos AWORK. 
OBS! 
Du skal altid give vedkommende du tilføjer adgang som "kontoadministrator". På denne måde er det muligt for AWORK at varetage alle former for LinkedIn opgaver for dig. 
OBS!
Når du har givet adgang til både din LinkedIn-side og din LinkedIn-annoncekonto, må du gerne give AWORK besked, fordi så skal vi anmode om adgang til at oprette annoncer på din konto. 


  • Related Articles

  • Hvordan giver jeg AWORK administrator adgang til min LinkedIn Ads-konto?

   Før du begynder Du skal have en LinkedIn Business Manager-konto eller oprette en for at vi kan få adgang til din konto. Hvis du ikke allerede har en LinkedIn Business Manager-konto, kan du se hvordan du opretter en her. For at kunne annoncere dine ...
  • Hvordan opretter jeg en annoncekonto på LinkedIn?

   Sådan opretter du en annoncekonto på LinkedIn: Fra din LinkedIn-startside skal du klikke "Arbejde" øverst og vælge "Annoncer". På velkomstskærmen foreslår vi et virksomhedsnavn, virksomhedsside og valutaen for din konto. Hvis du vil ændre ...
  • Hvordan giver jeg AWORK administrator adgang til min Google Ads-konto?

   Før du begynder Du skal have en Google-konto eller oprette en for at vi kan få adgang til din konto. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, kan du se hvordan du opretter en her. For at kunne annoncere dine Google annoncer, er vi nødt til at have ...
  • Sådan giver du Zoho Assist adgang til din Mac

   Ved opsætning af Sikker mail via fjernstyring på din Mac skal du først tillade Zoho Assist at få adgang til din enhed. Dette gør at en tekniker kan se din skærm og overtage mus og tastatur så du slet ikke behøver gøre noget selv. Dette skal dog kun ...
  • Hvordan opretter du en virksomhedsside på LinkedIn?

   Denne guide viser trin for trin hvordan du kan oprette en virksomhedsside på LinkedIn for dit firma. Sådan gør du: 1. Log in på LinkedIn 2. Klik på "Til virksomheder" øverst til højre på LinkedIns startside 3. Rul ned, og klik på "Opret en ...