Hvordan forhåndsviser jeg en side uden at udgive den?

Trin 1

Log ind på dit kontrolpanel (har du glemt dine loginoplysninger, så kan du skrive til support@awork.dk og bede om nyt).

Trin 2

Gå til “Sider” i venstre sidebar.

Trin 3

Klik på den side du ønsker at redigere og derefter forhåndsvise.

Trin 4

Du kan nu foretage dine rettelser på den valgte side.

Trin 5

Når du har foretaget dine rettelser, så klikker du på knappen “Preview ændringer” som er en lyseblå knap, placeret øverst til højre.
Du vil nu blive omdirigeret til en side hvor du kan se en forhåndsvisning af siden med dine seneste ændringer (uden at den bliver udgivet til offentligheden).