Hvordan finder jeg modtagers certifikat via LDAP (Outlook)?

Hvis AWORK eller du selv har opsat LDAP-adresseliste i Outlook kan du gemme din modtagers certifikat via Outlook uden at du skal igennem medarbejdersignatur.dk > selvbetjening.

Hvis du er i tvivl om du har dette opsat kan du se i dit adressekartotek om "crtdir.certifikat.dk" er en valgmulighed i trin 1 og 2:

1. Find adressekartoteket i toppen af din skærm

2. Åben dropdown menuen under "Adressekartotek" og find "crtdir.certifikat.dk".

3. Hvis du vil finde en ny kontakt i dette kartotek skal du herefter klikke på "Avanceret søgning".

4. Indtast e-mailadressen på den person, du ønsker at finde.
NB! Du kan ikke benytte andre søgefelter.

5. Når du har fundet den ønskede person, skal du højreklikke på søgeresultatet og klikke på Føj til Kontakter.