Hvordan får jeg pengene fra betalingerne i min webshop?

For at modtage betalingskort fra kunderne skal man have en terminal, en indløser og en bankkonto. Nedenfor står beskrevet, hvad disse tre elementer gør i forbindelse med, at der bliver foretaget et køb i din webshop.

Terminalen

Terminalen skal ikke ses som en fysisk terminal, som du betaler på nede i butikken, men en elektronisk terminal hvor du selv indtaster de nødvendige informationer, da det hele foregår online. Det næste step er hvor webshoppen tager de informationer, som kunden lige har indtastet, og gør dem klar til overførsel.Terminalen bliver først aktiveret, når kunden har trykket på godkend ordre. dvs. at kunden har indtastet de nødvendige kreditkortinformationer, der er nødvendige for at kunne betale for dit produkt.

Indløser

Når overførelsen er gået igennem fra terminalen, kommer den hen til indløseren, der vil fortsætte processen og sende dine penge videre til din bank. Indløseren kan med andre ord beskrives som en mellemmand, der tilbyder en service, så folk kan handle sikkert, når de er online.

Din Bank

Banken modtager de overførte penge fra kunden, via indløseren, sætter dem derefter ind på din konto, og dermed er du blevet betalt for dit solgte produkt.