Hvordan ændrer jeg WooCommerce-variationer og attributers soretingsrækkefølge?

Hvordan ændrer jeg WooCommerce-variationer og attributers soretingsrækkefølge?

Jeg havde for nyligt et problem med en størrelse-attribut der blev vist i den forkerte rækkefølge i menuen. I menuen var rækkefølgen således: S, L, M i stedet for  S, M, L. WeeCommerce giver dig mulighed for at ændre denne rækkefølge, og tilpasse den til din ønskede rækkefølge. Variationerne og attributterne kan vises alfabetisk, efter Term ID'et eller efter en tilpasset sorteringsrækkefølge.

Produktattribut/variation af sorteringsordretype

Sådan ændrer du attributten eller variantens sorteringsrækkefølge alfabetisk, efter term-id eller en tilpasset sorteringsrækkefølge:

I menuen til venstre skal du klikke på Produkter og derefter klikke på Attributter.

På WooCommerce Attribut siden skal du holde markøren over den attribut, du vil ændre (i dette eksempel Størrelse) og klikke på Rediger.

Rediger attribut siden skal du åbne rullemenuen.

Her har du fire forskellige valgmuligheder - Brugerdefineret bestilling, Navn, Navn (numerisk) og Term ID. Vælg den ordre, du ønsker, og klik på Opdater. (I dette eksempel vælger vi Brugerdefineret bestilling).

Du kan nu tjekke din skabelon for at se, om bestillingen er korrekt. Sørg for at rydde eventuelle caches, hvis de er konfigureret.

Hvis du ønsker en tilpasset sorteringsrækkefølge for dine attributter/variationer, så fortsæt til næste trin.

Tilpasset attribut/variationssortering

Hvis du valgte Brugerdefineret bestilling i det forrige trin, kan du nu indstille den tilpassede rækkefølge af dine attributter/varianter.

I menuen til venstre skal du klikke på Produkter og derefter klikke på Attributter.

På attribut hovedsiden skal du holde markøren over din attribut (i dette eksempel Størrelse) og klikke på Konfigurer vilkår.

På produktattributsiden (i dette eksempel Produkt Størrelse) skal du holde markøren over attributten og bruge de tre linjer til at trække attributten op eller ned. I dette eksempel flytter vi størrelsen M (medium) over L (stor).

Når du trækker og slipper attributten, gemmes indstillingen automatisk, du behøver ikke at klikke på gem eller opdatere nogen steder.

Gå nu til produktsiden på forsiden af ​​din hjemmeside og kontroller, at den nye tilpassede rækkefølge er korrekt. Sørg for at rydde eventuelle sidecaches, hvis de er konfigureret.